Tijdens het Laundry Experience Event 2019 in Wommelgem presenteerden uit de vele aanmeldingen de beste drie stomerijen zich op vrijdagavond 13 september door middel van een 5-minuten-pitch.

Dit waren Dobbi, Silk & Satin en Stomerij van Hal.

De onafhankelijke vakjury van zeven mensen, beoordeelde de inzendingen op de kwaliteit van dienstverlening, de duurzaamheid, het businessmodel & serviceconcept, de innovatieve kenmerken alsmede de presentatie en visie van de deelnemende textielreinigers. Na sprekende presentaties voor een goed gevulde zaal werd Dobbi de Overall Winnaar, ontving Stomerij Van Hal de Duurzaamheidsprijs en won Silk & Satin de Innovatieprijs 2019.

De deelnemers aan het awards-programma presenteerden hun business cases met nieuwe concepten en innovatief ondernemerschap waarmee zij het onderscheid in de markt maken en inspireerden daarmee branchegenoten met nieuwe ideeën voor bedrijfsvoering. Deze bedrijven maken kans om finalist te worden van de Global Beste Practices Awards 2020 in Frankfurt! De Overall Winnaar Dobbi won tevens de uitnodiging van koepelorganisatie CINET, om geheel verzorgd volgend jaar op 20 juni 2020 in Frankfurt Nederland bij de Global Best Practices Awards 2020 te vertegenwoordigen.

Winnaars Dobbi, Stomerij Van Hal en Silk & Satin.