TBR Energy Solutions, ook bekend onder de naam Technisch Bureau Reinders, viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan! Sinds 1979 is TBR voortdurend bezig met het optimaliseren van processen voor de klant, zodat klanten een gegarandeerd lage kostprijs hebben en de positie op de markt kunnen verstevigen.

TBR vindt zijn historie in de stoom- & condensaattechniek en doet dat tot op de dag van vandaag nog steeds! Mede door die basiskennis is men in staat het proces te kwantificeren, maar bovenal te kwalificeren. In een veranderende wereld van energievoorziening is dit het sleutelwoord voor uw succes. Door het juist kwalificeren worden oplossingen complementair!

TBR heeft ruimte voor innovatiekracht. Haar portfolio met daarin diverse oplossingen zorgen sinds jaar en dag voor de beste verbruikscijfers op energiegebied! Deze producten zijn de bouwstenen voor innovatieve projecten waardoor haar klanten tot ‘world class’ wasserijen behoren.

TBR is een multidisciplinair bedrijf. Van advies & begeleiding, engineering tot turn-key installaties en service & ondersteuning. Van waterbehandeling tot complexe stoomgedreven processen, van het leveren van een afsluiter tot stoomloze oplossingen, van reparatie tot het leveren van een complete turn-key wasserij.