Laat u tijdens het Laundry Experience Event rondleiden bij een van ’s werelds meest geavanceerde wasserijen voor platgoed en persoonsgebonden kleding.

Maak kennis met de modernste snufjes in reinigingsprocessen, automatisering, toepassing van datamanagement en gebruik van duurzame energiebronnen. Al de diensten zijn ondergebracht in één bedrijf met een totale oppervlakte van 5000 m². Het bedrijf is gevestigd in Wommelgem. Een ideale uitvalbasis voor toeleveringen in geheel België.

In 2012 is een nieuwe vestiging voor het residentiële linnen / persoonsgebonden goed gebouwd. Deze productie-unit van 2.500 m² grenst aan het bedrijf en huisvest een wasserij specifiek voor het behandelen en afwerken van bewonerslinnen. De initiële capaciteit is voorzien om het complete linnen- en kledingpakket van 7.500 woon- en zorgcentrumbewoners te verzorgen.

Alle linnen en arbeidskleding wordt door Clova verhuurd, opgehaald, behandeld en netjes terug afgeleverd. Zo bedient Clova ongeveer 13.500 bedden en voorziet het bedrijf circa 15.000 personen van werkkleding. Een geautomatiseerd linnen- en kledingbeheer waarborgt de bevoorrading met een maximum aan informatie.

Zie hier een filmpje van Clova uit 2016 verschenen op ZNA TV –  Bent u benieuwd naar de innovaties die sindsdien hebben plaatsgevonden? KOM DAN NAAR DE GRATIS RONDLEIDING!

Klik hier om u aan te melden voor de rondleiding.