Het Laundry Experience Event 2019 is vrijdag 13 september onder grote belangstelling geopend door de voorzitters van FTN, NETEX en VEMATEX, respectievelijk Ruud Meijer, Tom Goutier en Walter ten Hagen.

Bij de officiële opening waren al ruim 300 bezoekers genoteerd. Naar verwachting zullen er over beide dagen zo’n 1250 bezoekers aan dit event deelnemen. Het Laundry Experience Event werd voor de tweede maal door VEMATEX georganiseerd, dit jaar bij Wasserij Clova in Wommelgem, België. De locatie liep al snel vol met belangstellenden voor de verschillende presentaties en praktische demonstraties door 18 technische partners uit de branche. Op de stands van de toeleveranciers worden de nieuwste producten en diensten voor de branche getoond. Veel aandacht was er natuurlijk ook voor robin, de nieuwe robot van Laundry Robotics. Deze nieuwe Nederlandse ontwikkeling is een grote primeur en markeert de intrede van robottechnologie in onze branche. Ook van de rondleidingen door Clova (Linnengoed / werkkleding en Persoonsgebonden goed) werd direct veel gebruik gemaakt. Vrijdagavond zullen de FTN Energieprijs 2019 en de Nederlandse Best Practices Awards uitgereikt worden. De innovatieprijs, de duurzaamheidsprijs en de overall award worden dan uitgereikt aan de best presterende textielreinigers van Nederland.

Zaterdag 14 september; Marketing & Communicatie in textielreiniging
Morgen is de tweede dag van het evenement. Deze dag zullen er weer diverse workshops en demonstraties zijn, zoals de workshops Marketing & communicatie, Laundry on demand ontwikkelingen, Fashion als key partner voor professionele textielverzorging en One-stop shopping anno 2019: van stomerij naar slimmerij! Een boeiend programma met veel praktisch nieuws. Natuurlijk kunt u ook deze dag de Clova Wasserijen bezoeken.

Mocht u zich nog niet aangemeld hebben, dan kunt u dat alsnog aan de deur doen. U bent van harte welkom!